Кадър: БТВДвама мъже са задържани за извършени блудствени действия със

...
Кадър: БТВДвама мъже са задържани за извършени блудствени действия със
Коментари Харесай

Мъ ката е неописуема! Майката на 8-годишното момиче от Сотиря: Като видях какво ѝ правят ми прилоша и припаднах

Кадър: БТВ

Двама мъже са арестувани за осъществени блудствени дейности със 8-годишно момиче в сливенското село Сотиря.

``
реклама

Единият е 15-годишен юноша, за който се счита, че е взел участие в закононарушението, а другият е възрастен мъж на 68 години, който е живеел краткотрайно в пристройка в дома на фамилията на момичето. От полицията обясняват неговата съпричастност и ревизират информация за блудничество с детето.

По данни на Министерство на вътрешните работи, през вчерашния ден към 20:45 ч. майката на 8-годишното дете е съобщила за посегателствотo. Момичето незабавно е откарано в болница. След обзор е открито, че няма съществени пострадвания и данни за обезчестяване. Момичето е изписано за домашно лекуване. 

Близки на пострадалoто дете описаха пред камерата на БТВ, че младото момче е потърсило работа при бащата на момичето, само че той му отказал.

Майката на момичето показа, че като не я разкрила в двора на дома им, отишла да я търси. Тогава видяла по какъв начин двамата мъже се пробват да изнасилят детето ѝ в пристройката. Тя добави, че при гледката ѝ прилошало и припаднала. Бащата на потърпевшото дете съобщи, че не е очаквал младежът и възрастният мъж да посегнат на щерка му. Той добави, че детето му е споделило, че възрастният мъж и различен път е правил опити за блудничество.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР