кадър: БтвД-р Емилова е категорична, че след лечебно гладуване имунната

...
кадър: БтвД-р Емилова е категорична, че след лечебно гладуване имунната
Коментари Харесай

Д-р Емилова: Чрез лечебно гладуване може да изчистим организма си от токсините

кадър: Бтв

Д-р Емилова е безапелационна, че след лечебно недояждане имунната система на организма се ускорява.

Тя предлага 20-дневен  режим  на плодове, зеленчуци и чай с мед.

" Пациентите с COVID-19, които стигат до реанимация са с тежки съпътстващи болести, а това накара хората да се замислят за здравето си. "

Това съобщи в „ Тази неделя “ поспециалистът по вътрешни заболявания, кардиология, ревматология и здравен мениджмънт – доктор Людмила Емилова,

По думите ѝ от ден на ден хора са почнали да обръщат внимание на защитните функционалности на организма си. Тя добави, че  режим ът при  хранене то може да излекува  пациенти , страдащи от разнообразни заболявания.

„ Най-важното е да променим метода си на  хранене . Да преминем най-вече на растителни храни и мощно да ограничим животинските. При  пациенти те с тежки  болести  – би трябвало изцяло да спрат всички скотски храни за известно време – мляко, сирене, кашкавал, яйца, месо, риба “, каза доктор Емилова.

Според нея посредством лечебно недояждане може да почистим организма си от токсините. Тя предлага 20-дневен  режим  на плодове, зеленчуци и чай с мед. Д-р Емилова добави, че след сходна хранителна стратегия освен се смъкват килограми, само че и подмладяват клетките си.

Д-р Емилова беше безапелационна, че след лечебно недояждане имунната система на организма се ускорява и хората рядко боледуват. Тя съобщи, че не би се ваксинирала, тъй като има вяра, че поради метода си на живот не би се разболяла от  COVID-19 .

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР