Кадър БТВБългарски зет е напът да стане кмет на Лондон. Браян

...
Кадър БТВБългарски зет е напът да стане кмет на Лондон. Браян
Коментари Харесай

Български зет може да стане кмет на Лондон. Запознава се с бургазлийката Мариана, докато пазарува дрехи

Кадър БТВ

Български шурей е напът да стане кмет на Лондон. Браян Роуз е любимец за вота в английската столица, който ще се организира на 6 май. Той е женен за очарователната бургазлийка Мариана Алексиева, от която има две момчета. Историята бе разказана днес в предаването „ 120 минути ”, съобщи Флагман.

Браян е притежател на най-голямата самостоятелна медия на Острова, а каналът му в Youtube има над 2 милиона почитатели и над 1 млрд.гледания. През април предходната година са на второ място в света по известност, изпреварени единствено от Доналд Тръмп.

Браян е някогашен банкер от „ Уолстрийт ”. Ерудит и извънредно известна персона в Лондон. Запознава се с красивата бургазлийка инцидентно, до момента в който пазари облекла. Двамата споделят известно време, само че повече от 6 месеца се колебае дали да я предложения на среща. В това време Мариана е самотна майка на щерка, която търси шанса си в Лондон.

„ Когато пристигнах в Лондон дадох обещание на майка ми, че ще остана тук 6 месеца, с цел да науча езика, само че този град по този начин ме прегърна, усетих силата, влюбих се в него ”, признава бургазлийката.

„ Преди да срещна Мариана не знаех съвсем нищо за България. Бил съм в Бургас, бил съм в Пловдив, дядо и баба са ни идвали на посетители. Познавам храната и знам няколко български думи ”, споделя евентуалният кмет на Лондон. Той дефинира българите за работливи и доста положителни хора. Сравнява майката на брачната половинка си със своята баба – със сериозна полезността система, не позволява да се вършат нелепости и да има неразбория у дома.

Браян има амбициозна стратегия, желае да трансформира Лондон в най-хубавият град в света. Бюджетът е 17 млрд.паунда годишно, а той е заложил построяването на десетки хиляди нови жилища, повишение на сигурността по улиците, икономическото възобновление и 31-дневен фестивал през август, който да притегли 20 млн.туристи.

„ Израснах гледайки татко ми да работи. В България събота и неделя се правят значимите неща. Отиваш при другар и му помагаш. Татко ме вземаше с него, с цел да видя по какъв начин прекарва деня си. Никога за мен не е било проблем, че работи толкоз доста ”, споделя Мариана, която поддържа мъжа си и към този момент се вижда като Първа дама на Лондон.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР