Кадър: БТВ9 от 10 биха опитали да излязат от ареста

...
Кадър: БТВ9 от 10 биха опитали да излязат от ареста
Коментари Харесай

Тихомир Безлов: 9 от 10 биха опитали да излязат от ареста по здравословни причини

Кадър: БТВ

9 от 10 биха пробвали да излязат от ареста по здравословни аргументи. Това е класика. Това съобщи старши анализаторът от „ Център за проучване на демокрацията ” Тихомир Безлов по повод излизането под домакински арест на Маринела Арабаджиева.

" Обратът може да е в самото дело за това, за това кое може да се потвърди и кое не. Данъчни закононарушения като в делото против Арабаджиеви се потвърждават мъчно ", сподели още той в утринния блок на БТВ.

" През дребни компании са изваждани дребни количества кеш, концепцията е била парите да се скрият ", добави Безлов за незаконните схеми.

" Тези хора са минали през политически подкрепи. Това обаче не сме го измислили ние, думата " олигарх - също. В Източна Европа има доста олигарси, които стартират да купуват парцели в Западна Европа. Същото е и с хотелите тук ", разкри старши анализаторът от „ Център за проучване на демокрацията ”.

" Големият проблем не е, че даден човек е богат. Въпросът е дали краде от националното благосъстояние или прибавя към него ", приключи Тихомир Безлов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР