Кадър: БТВДийп фейка е следващия етап на фалшивите новини. Ще

...
Кадър: БТВДийп фейка е следващия етап на фалшивите новини. Ще
Коментари Харесай

Мария Габриел разкри: 90 милиона са фалшивите профили във Фейсбук

Кадър: БТВ

" Дийп фейка " е идващия стадий на подправените вести. Ще желаеме да се сътвори стратегия, която ще ревизира дали дадена тирада е направена от персона или е преправена и инсталирана. Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ по БТВ еврокомисарят Мария Габриел. 

" Днес публикувахме първият отчет с доклад на активността на Google, Facebook и Туитър. Искаме ясно да забележим от къде и по какъв начин стават политическите реклами. Facebook изтри над 46 хиляди подправени политически профила. И сега във Facebook има над 90 милиона подправени профила ", сподели още тя. 

" Google разгласява нова политика за " изборните реклами " на 29 януари и ще стартира публикуването на Доклад за прозрачността на политическите реклами, незабавно щом рекламодателите стартират да пускат такива реклами ", допълни еврокомисарят. 

" Ясно показвам, че свободата на словото няма да бъде потъпкана. Хората, които показват политическо или персонално мнение няма да бъдат цензурирани. Борим се единствено с подправените вести ", коментира Габриел. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР