Кадър Борисов и тв 7/8Бойко Борисов сравни Тошко с Хитлер.Ще

...
Кадър Борисов и тв 7/8Бойко Борисов сравни Тошко с Хитлер.Ще
Коментари Харесай

Бойко към Тошко: Ти Хитлер ли си, бе?

Кадър Борисов и тв 7/8

Бойко Борисов съпостави Тошко с Хитлер.

Ще препълните интензивните и моргите и ще видите след това какво ще стане, предвижда експремиера

Родина е това, което ти е в сърцето, с цел да си подготвен и да умираш, в случай че би трябвало. Аз съм се клел в знамето и знам, че към този момент десетки, стотици хиляди български мюсюлмани, които могат да кажат същото.
 
Това съобщи някогашният министър председател и водач на партия ГЕРБ Бойко Борисов от Разградско.
 
„ В този приказен край живеят християни, мюсюлмани, само че и други етноси “, сподели той.
 
„ Радев раздели страната политически и то толкоз тясно, че изпадаме сега в неуместни обстановки. Слави от една страна желае да е победител, а от друга съпротива “, съобщи Борисов.

„ Как първата и втората партия са съпротива, а петите и шестите ще вършат съпротива. Те не ги желаят в селото пазач, а те кмет на селото ще ги вършат “, добави водачът на ГЕРБ.

„ Председател на Народното събрание от опозицията, шефовете на най-важните комисии – от опозицията. И аз желая да съм такава съпротива “, сподели експремиерът.

По думите му сякаш не желаят ГЕРБ и Движение за права и свободи, но май не желаят единствено ГЕРБ.

" Карадайъ ме наскърбява доста по време на цялата акция, само че никой не му обръщаше внимание. Говореше за пожарникаря, а в този момент какво? Сега сякаш е скаран с Радев, само че май е като с Христо Иванов за Росенец. И двете партии си утвърдиха мандата “, сподели той.

Борисов посочи, че е човек, който гледа обстоятелствата:

„ Истината е, че има доста тежка четвърта коронавирус вълна. Днес поздравих проф. Мутафчийски, има рожден ден, дано да е жив и здрав. Той, Кантарджиев, Балтов и Кунчев изнесоха 3 талази на плещите си, само че ги изчегъртаха и в този момент не знаят какво да вършат “, сподели той.

„ Поболяхте популацията. Още е слънчице, но след това няма да е по този начин. Ще препълните интензивните и моргите и ще видите след това какво ще стане “, сподели Борисов.

По думите му в това време в прилежащите страни на България има проблем с мигрантите. „ Те са първият буфер “, добави той.

„ По мое време имахме нулева незаконна миграция. Винаги обаче сме казвали, че хората, които бягат от война и бедствия, ще им оказваме помощ “, акцентира експремиерът.

Според него не може цяла Европа да съобщи, че ще одобри бягащи и търсещи заслон, а ние да мълчим. „ Нека се погрижим най-малко за хората, които са помагали на българските бойци там “, сподели той.

„ В Афганистан мрат хора. Нашето държавно управление обаче не споделя, че би трябвало да помогне, а те скрито се пробват да вършат нещо “, счита водачът на ГЕРБ.

 „ В Афганистан хората бягат от гибелта. Ние би трябвало да ги приютим най-малко за малко и да покажем, че сме състрадателни и хуманни “, сподели той.

„ Като виждам по какъв начин се въртят нещата, след някой и различен месец от ГЕРБ отново ще зависят доста неща “, предвижда Борисов.

 „ Ще се окаже, че ние сме единствената страна в Европейски Съюз, която когато започнаха пожарите в Турция, не им помогнахме с даже символика “, сподели експремиерът и напомни, че персонално преди е звънял при проблем:

„ Лично можеше една кола за спешна помощ да пратят, една пожарна, да покажат съпричастност “, добави той.

„ Такива неистини по мой адрес изсипаха, толкоз лъжи… добре го направиха, само че в този момент им блесва цялата същина. Видяхте им претендентите за министри, какви хора са и по какъв начин се карат единствено за постове. Не ги интересува нито коронавирус, нито миграцията. Само желаят актуализация “, сподели Борисов.

Той прикани хората да не се поддават в тази рецесия на игрите на Радев. " Помните по какъв начин Движение за права и свободи играеше за Има Такъв Народ по време на изборите ", напомни той.

По думите на Борисов Асен Василев е взел парите за " Хемус " и е изкарал, че си е намерил от джоба пари. " Ама то като напълниш по този начин едно, ще изпразниш друго. Мене питаха ли ме от къде намирах пари ", запита той, съобщи Блиц.

" В Народното събрание се хилят ехидно с кърпичките ", добави Борисов.

Според него хората бързо ще създадат разлика. " Аз чаках, че за година, само че.. А в този момент разбрах, че Тошко споделил, че не му пука какво споделят от ГЕРБ, тъй като ние не трябвало да сме в Народното събрание. Чакай бе, ти Хитлер ли стана?, запита Борисов. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР