кадър БНТТръмп посочи, че решението му да затвори граници с

...
кадър БНТТръмп посочи, че решението му да затвори граници с
Коментари Харесай

Тръмп: Администрацията на Барак Обама глупаво е предоставила финансиране в Ухан

кадър Българска национална телевизия

Тръмп уточни, че решението му да затвори граници с Китай при започване на пандемията не е подкрепено от Антъни Фаучи, както и с потреблението на маски за защитни ограничения. " Д-р Фаучи обаче се трансформира в коренен бранител на маските ", добави Тръмп.

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп направи изказване в четвъртък, в което съобщи, че администрацията на неговия предходник Барак Обама  " неуместно " е предоставила  финансиране по грантови стратегии на Института по вирусология в Ухан. Тръмп също съобщи, че Китай би трябвало да заплати 10 трилиона $ за породени от пандемията вреди, съобщи АП.

" Кореспонденцията сред доктор Фаучи и Китай приказва прекомерно мощно, с цел да може някой да ги пренебрегва. Китай би трябвало да заплати 10 трилиона $ на Америка и на света за породената от тях гибел и опустошение! " Това написа Тръмп. Той също по този начин означи, че неотложно е  прекратил финансирането за Ухан : " Когато чух за това, споделих " няма метод ". Какво знае доктор Фаучи за проучването на " облагата на функционалност " и по кое време го знае? "

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР