Кадър БНТСпоред Тръмп пътят за разрешаване на проблемите с Русия

...
Кадър БНТСпоред Тръмп пътят за разрешаване на проблемите с Русия
Коментари Харесай

Тръмп: Трябва да правим бизнес с Русия. Да бъдем в добри отношения с Путин е чудесно

Кадър Българска национална телевизия

Според Тръмп пътят за разрешаване на проблемите с Русия са в " положителните връзки ".

Съединените щати би трябвало да изгладят връзките си с Русия, вместо да я тласкат все по-близо до Китай. Това сподели в понеделник някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп в ефира на телевизионния канал Fox News.

" Да бъдем в положителни връзки с Путин е отлично. Трябва да вършим бизнес с Русия, би трябвало да се разбираме с Русия, вместо да тласкаме Русия към Китай ", съобщи Тръмп.

Тръмп също по този начин добави, че сега „ Русия и Китай набират мощ дружно “.

На 15 април президентът на Съединени американски щати Джо Байдън подписа декрет за наказания против Русия. Вашингтон забрани на американски компании непосредствено да купуват съветски дългови скъпи бумаги. 16 организации и 16 лица бяха глобени поради хипотетичната намеса на Москва в изборите в Съединени американски щати, а осем жители и юридически лица - за връзки в Крим. Също по този начин от Вашингтон ще бъдат изгонени 10 дипломати, които Съединени американски щати считат за представители на съветските разследващи служби, напомня ТАСС, представен от " гласове ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР