кадър: БнтПродължава разследването на инцидента на Боровец, при който вчера

...
кадър: БнтПродължава разследването на инцидента на Боровец, при който вчера
Коментари Харесай

Продължава разследването на инцидента, при който загина сина на Ивайло Московски


кадър: Бнт

Продължава следствието на случая на Боровец, при който през вчерашния ден почина 4-годишно момченце. Детето е наследник на транспортния министър Ивайло Московски. Трагичният случай е станал през вчерашния ден следобяд на трасе за моторни шейни. 

Подробностите към случая се прецизират, добавя Бнт.

Неофициалната информация е, че двамата са били на моторна шейна, която най-вероятно се е блъснала в дърво.

Все още не е доказано дали нещастието се е разиграла на пистите в зимния курорт, или отвън тях.

Теренът в региона на хижа " Чакър челник " е извънредно мъчнопроходим. Местните споделят, че до хижата се доближава единствено с моторни шейни или с планински лидер, написа " Монитор ".

Загиналото момченце е по-малкият от двамата сина на Ивайло и Маринела Московски. По-големият е Александър, който е на 7 години.

Съпругата на министъра, която работеше в българска банка, от години се грижи за децата, защото брачният партньор ѝ е един от най-ангажираните в държавното управление на Бойко Борисов, написа още Монитор, представени и от Dnes.bg.

 

З ам.-комисар Веселин Георгиев, зам.-директор на ОД МВР-София: В тази връзка прецизираме, че първичната информация, че случаят се е случил на писта за скирои, не се удостоверява. Става въпрос за трасе с моторни шейни, където хора са се спускали с шейни, в съответния случай - министъра на превоза и неговото дете. При случая е умрял четиригодишният наследник на министъра.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР