кадър: БНТПо думите му в момента страната се намира в

...
кадър: БНТПо думите му в момента страната се намира в
Коментари Харесай

Красен Кралев: Имаме кандидат за президент

кадър: Българска национална телевизия

По думите му сега страната се намира в тежка рецесия, защото служебното държавно управление се е провалило в ръководенето на пандемията.

Имаме претендент за президент, това е наша тактика и тактичност преди изборите, ще издигнем човек, който да може да даде отпор на настоящия президент и да завоюва изборите, ще е всичко това, което Румен Радев не е - ерудиран, спокоен, уравновесен. Не мога да разясня имена, когато му пристигна времето - ще научите името. Взели сме си поуките отпреди 4 години, когато подценихме обстановката. Влизаме пределно мобилизирани, със мощна кандидат-президентска двойка, която се надявам напълно скоро да бъде оповестена, ще бъдете задоволени всички. Това сподели в " Денят стартира с Георги Любенов " Красен Кралев от ГЕРБ.

" Нашите проекти са да сложим завършек на този безпорядък. Причината е безкрайното предпочитание на Радев да бъде определен за президент за повторно, непременно. Всички бяха против всички, кабинет не можа да се сформира. Толкова доста се плюха, че най-после ги погнуси да се целуват. Маските падат, " партиите на смяната " станаха " партии на подмяната ", добави Красен Кралев.

Той съобщи, че хората желаят връщане на стабилността и нормалността.

" Необходимо е ускорение на имунизирането, самият здравен министър е антиваксър, пропусна се скъпият интервал за имунизиране през летните месеци ", сподели още Красен Кралев и добави, че правосъдна промяна би трябвало да бъде направена, когато има устойчиво болшинство.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР