Кадър БНТГеорги Кадиев коментира актуални политически теми и каза какво

...
Кадър БНТГеорги Кадиев коментира актуални политически теми и каза какво
Коментари Харесай

Кадиев: Искам правителство, искам да няма избори 2 в 1

Кадър Българска национална телевизия

Георги Кадиев разяснява настоящи политически тематики и сподели какво мисли за възможни други избори, в случай че не се сформира кабинет. Аз съм си червен, без значение че официално не съм в Българска социалистическа партия. Има време за оставки, има време за смени на водачи. Най-важно сега са договарянията с ИТН за държавно управление. Това разяснява депутатът от Българска социалистическа партия за България и водач на Нормална държава Георги Кадиев.

„ За нас е значимо да има съглашение, в което да са съответно написани главните неща. Ясно е, че Има Такъв Народ не желаят съдружно такова. Да вършим държавно управление с някаква настояща поддръжка, тя сигурно ще докара до проблеми по-нататък “, означи той.

Кадиев разяснява, че партиите на антистатуквото имат 112 народни представители. Напомни, че за непоклатимост са нужни 121 депутати.

Кадиев упорства, че „ бракът “, който ще бъде подписан за бъдещото държавно управление, би трябвало да е ясно сред кого е.

„ Сценариститите на шоу би трябвало първо да напишат сюжет. На мен сюжет ми липсва. Техните поръчки – „ Ние няма да преговаряме с Движение за права и свободи “, пък по-късно преговаряме. „ Ние не желаеме поддръжка “, но вие имате 65 гласа “, разяснява той държанието на Има Такъв Народ.

И изясни, че Българска социалистическа партия за България води договаряния по обособени сфери като правораздаване, обществена политика.

„ Би трябвало до края на тази седмица да приключат експертните групи. Ако ни бъде показан съставът, би трябвало незабавно да вземем решение “, означи още Кадиев.

Той отхвърли Българска социалистическа партия за България да има искания за фрагментите в идващия постоянен кабинет, само че въпреки всичко това е значимо.

„ Каквато и поддръжка да имаше държавното управление на Николай Василев, не мисля, че ние бихме го подкрепили поради състава на кабинета “, даде образец Кадиев.

Кадиев вижда разлики с Има Такъв Народ и в бранш „ енергетика “. Не утвърждава и концепцията за напаляване на налозите и приватизацията на Българската банка за развиване. Той не поддържа и затварянето на „ Мини-Марица Изток “.

" Всеки, който натисне копчето, по този начин или другояче става част от отговорността. Така, както всеки, който натисна копчето за Пеевски, стана част от отговорността какво той ще прави в ДАНС. Ако те държат толкоз доста да са техни държавни управления - дано са техни. Всичко да бъде тяхно. Но това, което би трябвало да изясним, е ще бъдем ли сътрудници или няма да бъдем. Ние гледаме като сътрудници, а те по какъв начин гледат на нас - не знам. Аз знам, че желая държавно управление. Искам да няма избори 2 в 1 ", разяснява още Кадиев, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР