Кадър БНТДимитър Манолов описа ситуацията в държавата и предупреди, че

...
Кадър БНТДимитър Манолов описа ситуацията в държавата и предупреди, че
Коментари Харесай

Шефът на КТ Подкрепа: Задава се тежка зима, не изключвам протести

Кадър Българска национална телевизия

Димитър Манолов разказа обстановката в страната и предизвести, че идват сложни месеци.

Проблемът в страната сега е обстановката, в която се намираме. Държавата не съществува обикновено. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов.

Възможността страната да посрещне новата година без бюджет е извънредно реалистична, от което произтичат куп неприятности. Начинът, по който беше обновен бюджетът за тази година, също е укорим, съобщи той.

Това, което ме тормози сега, е по какъв начин ще се върви нататък. Не знам по какъв начин ще се върви нататък. По Конституцията бюджетът би трябвало да се внесе от постоянно държавно управление и периодите за това изтичат, акцентира Манолов.

Той разяснява и рецесията със забележителното нарастване на цената на електрическата енергия. По думите му токът няма да нарастне значително за битовите консуматори, само че такова поскъпеване ще има за бизнеса, а по-късно битовите потребителите ще платят повишаването през нарастването на цените на стоките на услугите.

Държавата би трябвало да си застане на мястото, означи президентът на КТ " Подкрепа ".

Според него се задава тежка зима. Той не изключи това да докара до съществено публично неодобрение и митинги, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР