Кадър БНТ, архивСпоровете около Тръмп продължават. Американският президент Доналд Тръмп

...
Кадър БНТ, архивСпоровете около Тръмп продължават. Американският президент Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Тръмп: Ще покажа „истинските резултати” от изборите в САЩ

Кадър Българска национална телевизия, списък

Споровете към Тръмп не престават. Американският президент Доналд Тръмп даде обещание да показа „ същинските резултати ” от последните президентски избори в страната. Той направи това в профила си в „ Туитър ”, оповестява „ Газета ”, представена от Пик.

„ Как биха могли да бъдат сертифицирани резултатите от гласуването, когато обявяваните резултати са правдиво неверни? Ще видите действителните числа довечера по време на изказването ми, само че на първо място на 6 януари ”, написа Тръмп.

Както е известно, президентските избори в Съединени американски щати се организираха при започване на ноември предходната година. Според оповестените данни, Джо Байдън получи 306 гласа от Изборната гилдия, при нужни му за победа най-малко 270. Тръмп получи 232 гласа.

Резултатите би трябвало да бъдат одобрени от Конгреса на 6 януари.

Инаугурацията на новия американски президент по проект би трябвало да се организира на 20 януари. Заради коронавирусната пандемия церемонията ще се организира в скъсен формат, а парадът ще бъде в режим онлайн.

 

 

 

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР