Кадър БНТ, архивБайдън вече обявява какви са първите неща, които

...
Кадър БНТ, архивБайдън вече обявява какви са първите неща, които
Коментари Харесай

Байдън: Вече започваме прехода, вървим добре

Кадър Българска национална телевизия, списък

Байдън към този момент афишира какви са първите неща, които ще стори като президент. пред симпатизанти той разкри ораграмата си за идващите месеци.

Демократът  Джо Байдън съобщи, че преходният му развой към Белия дом се движи по  план, макар пречките от страна на администрацията на президента Доналд Тръмп,предаде ДПА.

Припомняме, че президентът отказа  да одобри успеха на Байдън на изборите и  обяви, че ще търси правата си в съда за нарушавания.

" Вече започваме прехода, вървим добре ", сподели Байдън по време на конференция, като добави, че отводът на Тръмп въобще не трансформира динамичността.

Понастоящем  администрацията на Тръмп задържа милиони долари,  които се отпускат на новоизбран президент, с цел да се улесни плавният преход на държавните управления.

Припомняме, че държавният секретар Майк  напряко разгласи равномерен преход към втори мандат на Тръмп.

Той настоя, че към момента се броят бюлетини и това би трябвало да завърши, преди публично да бъде разгласен спечелилият. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР