Кадър Б.БорисовНа старта на кампанията си за изборите Борисов обвини

...
Кадър Б.БорисовНа старта на кампанията си за изборите Борисов обвини
Коментари Харесай

Борисов в черно в храма: 500 души умряха за 5 дни заради Радев и Кацаров

Кадър Б.Борисов

На старта на акцията си за изборите Борисов упрекна Радев и Кацаров за гибелта на 500 души в последните 5 дни.

Бойко Борисов стартира предизборната акция в храма Рождество Христово в Шипка. След молебен свещениците благодариха на Борисов за помощта, която е оказал за реставрацията на храма и други църковни обекти, съобщи Флаш нюз.

„ Искам да предам на сътрудниците от „ Да България “, които се имат за най- огромните пазители на закона, само че в действителност, когато касаят други. Разговарял съм с нашите представители на избирителна комисия.Само 4 индивида в изборната комисия са от ГЕРБ. Христо Иванов и Атанасов да знаят, че на следващия ден когато взимат решения 4 гласа ще имат от ГЕРБ да могат да се явят на избори. Те би трябвало да си спонсорират неуспеха на политиката, която водиха 6 месеца. Половин милиард лв. изхарчиха за избори, единствено за 5 дни са умрели 500 българи. Това докара политиката на Румен Радев и Кацаров. “, сподели Борисов.

Относно проекта за възобновяване, Борисов се възмути за какво е трябвало толкоз да чакат, „ тъй като за това време те вкараха свои лобистки ползи. Една от неприятните вести, за които загатна Борисов е изваждането на санирането, което към този момент ще се прави със съфинансиране.

„ Вместо да си възобновим блоковете, ние тези пари ще ги дадем за акумулатори и солари “, засегнат е някогашният министър председател. Следващото неприятно нещо, за което приказва Борисов е, че са извадили напоителните системи.

“ Не знам кое е сполучливо на това служебно държавно управление на Радев? Аз се удивлявам на наглостта им. Три дни се занимавах по какъв начин се подписва пълномощие, с цел да връчим на нашите хора и да могат да си записват листите. Какво тогава желаят „ Да, България “? Просто сме по-добри от тях “, съобщи той.

„ Вместо да си възобновим блоковете, ние тези пари ще ги дадем за акумулатори и солари “, засегнат е някогашният министър председател. 

Очаквайте детайлности!

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР