Кадър: 7/8 ТВВодещият на предаването Студио Хъ по 7/8 ТВ

...
Кадър: 7/8 ТВВодещият на предаването Студио Хъ по 7/8 ТВ
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Унизително е такова недоразумение като Бойко Борисов да е министър-председател

Кадър: 7/8 ТВ

Водещият на предаването " Студио Хъ " по 7/8 ТВ Тошко Йорданов се изрече остро против днешна постъпка на премиера Бойко Борисов, който пусна клипче по какъв начин демонстрира автомагистрала на здравния министър Костадин Ангелов и шефа на " Пирогов " Асен Балтов.

" Днес за наша всеобща тъга министър председателят Бойко Борисов още веднъж яхна джипката. Натовари като куфари шефа на " Пирогов " и здравния министър и ги подкара да им демонстрира новата автомагистрала за Сърбия. Сега, на въпроса чий го дирят здравния министър и шефа на " Пирогов " на пътно строителство, нямам никаква концепция. Но очевидно не могат да откажат и да кажат " не ". Та, на тази екскурзия министър председателят изръси една торба бисери  и един бисер се отличи - той гордо сподели, че работата носи независимост. Този девиз е стоял на концлагера Аушвиц, в който умират над 1 100 000 индивида ", сподели той.

" Унизително е за нас като българи такова неразбирателство като Бойко Борисов да е министър-председател, да е съсредоточил толкоз голяма власт в ръцете си, да дефинира нашия живот и живота на децта ни. Унизително е, че още го поносим и още по-унизително ще бъде в случай че не го разкараме на идващите избори ", съобщи още водещият. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР