кадър: 7/8 тв, архивСтои въпросът доколко са били адекватни ваксинационните

...
кадър: 7/8 тв, архивСтои въпросът доколко са били адекватни ваксинационните
Коментари Харесай

Антония Първанова: Никой не е като хората ваксиниран в България

кадър: 7/8 тв, списък

Стои въпросът до каква степен са били съответни имунизационните проекти на страните, тъй че да не изпитват усложнения. При нас още през цялото време беше ясно, че като най-голяма численост се залагат имунизациите на „ АстраЗенека “. По-лошото е, че в България настана цялостен безпорядък - нито ще могат да се имунизират хората от първа и втора фаза, нито тези, които бяха небрежно имунизирани, ще си получат втората доза. Никой не е като хората имунизиран в България.Това разяснява някогашният евродепутат доктор Антония Първанова по БНР.

Тя настоя, че за този безпорядък би трябвало да има виновни.„ Остава да се търсят аварийни разновидности дали може да се работи с съветската, с китайската ваксини... Всичко се случва, тъй като няма проект, по тази причина нещата се случват прочувствено. Това е реактивност, само че ние не сме едноклетъчни организми. Затова сме мислещи същества, с цел да планираме. Това е изкуството на ръководството, авансово да си се погрижил “, разяснява Първанова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР