Качествена българска музика с напълно ново звучене - това са

...
Качествена българска музика с напълно ново звучене - това са
Коментари Харесай

Тарантино слуша новата песен на Тома Белези

Качествена българска музика с изцяло ново звучене - това са Белези, които рокаджията Toma оставя по почитателите си с новата си ария. Сингъл, носещ в себе си типичните кънтри и блус мелодии, повлияни от Запада, изтъкани от тайнственост, мистерия и неспокойствие.

Звученето, което поражда хиляди страсти, е и повода един от създателите на парчето - Николай Бакалов - да се свърже с неговия наставник Гари Буржоа (аудио виртуоз, работил с големи имена като Боб Дилън и Джанис Джоплин) и да му изпрати трака. Гари по този начин се впечатлява от Белези, че взема решение да пусне песента на не какъв да е, а самия Куентин Тарантино, който може би към този момент мисли върху това по какъв начин тъкмо да внедри българското парче в идната му продукция.

Задачата за основаването на видеоклипа е поверена на Hustlegram Entertainment Agency и още веднъж е по концепция на надарения режисьор Стефан Павлов. Сюжетната линия споделя за перипетиите на любовта, за безспорната ѝ мощ, с помощта на която всички трудности са преодолими. Девойката, която си партнира с Toma, е Емили Влайкова - нееднократен първенец по спортни танци, а в клипа взе участие и Калоян Желев - български артист отличен с Икар в категория Дебют през 2024 година.

Музиката и аранжиментът са основани от Георги Янев, дружно с Toma и Николай Балаков, като текстът е създание на Румен Гайдев - Гаро.

Белези излиза през днешния ден, 18/04, в 18:00 часа в формалния YouTube канал на Toma Band. Издава се от MUZE Music.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР