Качествен футбол и интригуващи развръзки ще предложи Висшата лига и

...
Качествен футбол и интригуващи развръзки ще предложи Висшата лига и
Коментари Харесай

Футболни вълнения с новия сезон във Висшата лига по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA

Качествен футбол и завладяващи развръзки ще предложи Висшата лига и през новия сезон, а мачовете обичайно ще бъдат излъчени в програмата на спортните канали на. Горещи дуели, исторически съперничества, нови лица и одобрени имена ще вълнуват футболните почитатели за следващ сезон. Мачовете от британската Висша лига са налични против абонамент и в платформата. Всички най-интересни съревнования ще бъдат излъчени като.

След безапелационната победа на Манчестър Сити от предишния сезон се чака битката за купата и топ 4 да бъдат още по-ожесточенa. Привличането на редица положителни футболисти това лято слага Ливърпул в позицията на най-големия кандидат за короната на водения от Пеп Гуардиола отбор. От своя страна Челси и Арсенал имат нови мениджъри – надлежно Маурицио Сари и Унай Емери. Тотнъм още веднъж не е доста деен на пазара, само че Шпорите имат друго, за което да бъдат нетърпеливи – преместването на новопостроения си стадион, който ще бъде открит при започване на септември.

Стартът на този сезон във Висшата ще бъде подложен на 10 август с мач сред вицешампиона Манчестър Юнайтед и първенеца от 2016-та Лестър Сити, който ще бъде излъчен в 22.00 ч. директно по DIEMA SPORT 2. В същия състезателен канал почитателите на футбола ще могат да проследят онлайн и срещата сред Арсенал и сегашния първенец Манчестър Сити на 12 август от 18.00 ч. Седмица по-късно, на 18 август от 19.30 ч., в лондонски конфликт се изправят тимовете на Челси и Арсенал, а на 27 август от 22.00 ч. следва вълнуващият дуел Манчестър Юнайтед – Тотнъм Хотспър.

Сезон 2018-19 ще бъде 27-ият от основаването на Висшата лига. Всичките 380 футболни срещи от конкуренцията могат да бъдат проследени в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 онлайн или на запис. Всеки уикенд футболните почитатели ще могат да гледат непосредствено 5 или 6 мача, а в обособени случаи и повече. В осем уикенда феновете ще гледат и срещи от 21.45 ч. българско време в събота вечер, като и тази година ще има някои срещи в петък вечер.

По традиция за всеки дуел онлайн от Висшата лига ще има студийна стратегия с най-интересните вести , тематики и разбори към срещите. В понеделник от 19.00 ч. феновете ще могат да проследят обзора на кръга, а във вторник е „ Премиър Лийг Токшоу ” – самобитна връзка с почитателите, които да дадат мнението си за представянето на обичаните им тимове. В сряда ще бъде предавано „ Да скъсаш мрежата ” с сбирката от голове от целия кръг, а в четвъртък е магазинното предаване „ Светът на Висшата лига ”. В последния ден от седмицата са статистическите излъчвания „ Висшата лига в числа ” и „ Преди кръга във Висшата лига ”. Водещи на студийната продукция ще бъдат Петър Виденов, Борислав Борисов и Илия Атанасов, а коментаторът Георги Драгоев още веднъж ще е зад микрофона.-->

Не пропускайте новия сезон в британската Висша лига през август онлайн в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и онлайн в платформата.Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР