Качествата на различните зодии се отразяват пряко върху начина на

...
Качествата на различните зодии се отразяват пряко върху начина на
Коментари Харесай

Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа какъв родител си

Качествата на другите зодии се отразяват директно върху метода на образование на детето. Вижте какви родители са обособените зодии.

Родител съгласно зодията: Овен
Вие сте амбициозни родители. Подкрепяте децата си да вървят напред. Овните са огнен знак и това ги прави много строги, от време на време прекомерно строги към децата, написа rozali.com. Не забравяйте, че децата имат потребност и от развлечение. Понякога проявявате дебелоглав и това може да се отрази на връзката ви с децата. Научете се от време на време да отстъпвате и отделяйте повече време на изслушвате децата си.

Родител съгласно зодията: Телец
Вие родители, които непрекъснато показват обичта към децата си. Смятате за собствен приоритет да осигурите добър дом и сигурност на децата си непременно. Понякога прекалявате с грижите и е допустимо децата ви да са леко капризни, най-малко когато са към вас. Като родител прекарвате доста време със фамилията, от време на време даже прекалено много. Давайте повече независимост на децата си и им дайте късмет да завоюват доверието ви.

Родител съгласно зодията: Близнаци
Вие сте импулсивни родители, само че и доста грижовни. Обичате да прекарвате доста време с децата си измежду природата, да обикаляте музеи и галерии. Възпитавате у децата си обич към културата. Вярвате в свободата и я давате на децата си малко по малко, откакто се уверите, че заслужават доверието ви. Имате мощна връзка с децата си, споделяте си и си говорите доста. Единственият ви минус е, че от време на време сте прекомерно загрижени.

Родител съгласно зодията: Рак
Вие държите на фамилните обичаи и учите децата си на същото. Забавни родители сте и прекарвате доста време с децата си, експериментирайки с разнообразни интензивности. Единственият ви минус като родители е, че доста се бъркате в персоналния живот на децата си даже откакто пораснат.

Родител съгласно зодията: Лъв
Вие сте горди родители и обичате да хвалите децата си пред всички. Държите на образованието, на извънкласните занимания и следите децата ви да са постоянно ангажирани, постоянно разрастващи се и постоянно да вървят напред. Обичате да глезите децата си и да им купувате каквото изискат. Понякога обаче забравяте, че децата са деца и имат потребност от своето време и опция за отмора. Избягвайте да трансферирате персоналните си упоритости върху децата.

Родител съгласно зодията: Дева
Вие сте строги родители. Обичате домът ви да е чист и спретнат и включвате децата си в домакинските действия от ранна възраст. Обичате да разговаряте с децата си и почитате тяхното мнение. Недостатъкът ви е, че от време на време се вглеждате прекалено много в дребните неща и изисквате прекомерно доста от децата.

Родител съгласно зодията: Везни
Вие държите на образованието и от ранна възраст стартирате „ образованието “ на детето си. Окуражавате го да оцветява, да рисува, да чете от ранна възраст. Стараете се детето ви постоянно да е ангажирано даже под формата на игра. Държите на честността и от ранна възраст стимулирате шерването. Във вашия дом проблемите се вземат решение с диалози.

Родител съгласно зодията: Скорпион
Скорпионите са дейни родители, които държат на здравословното хранене и уравновесения живот. Вие сте родители, които в никакъв случай няма да оставят детето си да яде боклучава храна, тъй като за вас здравето и положителната форма са приоритет. Насърчавате децата си да поддържат връзка и да се ангажират с разнообразни доброволчески действия.

Родител съгласно зодията: Стрелец
Вие имате податливост да глезите децата си. Не сте строги с тях. Дори да не се оправят добре в учебно заведение, доста евентуално е да не методите с нужната съвестност. Опитвате да сте положителният родител, занимателният родител и оставяте ролята на „ неприятното ченге “ на колегата си. Внимавайте, тъй като е допустимо децата ви да не ви одобряват с нужните съвестност и почит.

Родител съгласно зодията: Козирог
Козирозите са прецизни и съществени и трансферират това върху децата си. Макар да е неточност, от време на време третирате децата си като възрастни, без значение какъв брой огромни са. Трудно вършиме взаимни отстъпки, което от време на време основава напрежение вкъщи. Не се страхувате да отказвате на детето си, в случай че смятате, че настояването му е погрешно. Научете се да изслушвате децата си и да вършиме взаимни отстъпки.

Родител съгласно зодията: Водолей
Вие сте родител, отворен към новите неща и към особеното. Оставяте децата си да демонстрират креативност, без да ги ограничавате. Обожавате да прекарвате часове наред в диалози с децата, с цел да ги опознаете оптимално добре. Понякога обаче имате податливост да предпазвате децата си прекалено много от околния свят. Дайте им опция да преживеят същинските провокации на живота.

Родител съгласно зодията: Риби
Вие сте измежду най-балансираните представители на зодиака и това се демонстрира в ролята ви на родители. Давате независимост на деца си, само че единствено в случай че са я заслужили. Учите децата си, че всичко в живота има своята цена. Държите на образованието, само че не дотам, че да не оставяте свободно време на децата си. Насърчавате самостоятелността на децата си и стимулирате изобретателността им.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР