Кабинковият лифт от Банско до Бъндеришка поляна започва да работи

...
Кабинковият лифт от Банско до Бъндеришка поляна започва да работи
Коментари Харесай

От днес в Банско работи лифтът за Бъндеришка поляна

Кабинковият въжен превоз от Банско до Бъндеришка поляна стартира да работи от през днешния ден, заяви концесионерът " Юлен ".

Работното време е от 8.30 до 16.30 ч., а през август до 18.30 ч.

Самата поляна е избрана за място на развлекателен комплекс, който включва 400-метрова водна пързалка, надуваеми крепости, люлки, надуваема стена за катерене, стрелбище, игрище за футбол на дребни малки врати, мини голф, джаги. Специална писта с улей дава опция за така наречен тюбинг, т. е. втурване с туби, се споделя в известието. Компанията дава чартърен колела и електрически триколки, които могат да се карат по трасето за биатлон.

 От през днешния ден в Банско работи лифтът за Бъндеришка поляна
© Юлен

Дружеството приканва туристите да не носят пластмасови бутилки и чаши или най-малко да ги изхвърлят в кошчетата за разделно събиране на отпадъците.

Преди седмица заработиха и откритите лифтове на Витоша Лале 1 и Лале 2, с които без да се поставят каквито и да е физически старания може да се стигне до Черни връх. Работи и Симеоновския въжен превоз, заяви концесионерът " Витоша ски ". Всички лифтове на Витоша работят единствено в почивните дни.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР