Кабинетът заложи на зрелищата, без да разсъждава, заявиха от ГЕРБ-СДС

...
Кабинетът заложи на зрелищата, без да разсъждава, заявиха от ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС с декларация в парламента: Кабинетът заложи на зрелищата

Кабинетът заложи на зрелищата, без да разсъждава, обявиха от ГЕРБ-СДС в декларация от парламентарната естрада

" Всичко това - единствено и единствено да се смени, най-малко за няколко дни, фокусът на публичното вмнимание ", уточни Даниел Митов.

" Среднощните обиски и арести няма да редуцират инфлацията, да понижат цените на главните артикули и горива, апелите за помощ за Украйна ", акцентира той.

" Да, никой не е над закона, само че това важи и за тези, които нарушават главния закон - Конституцията на Република  България ", съобщи депутатът. " След като водачът на най-голямата опозиционна партия и довчерашен министър председател може да стане жертва на безвластие, какво остава за останалите хора ", попита Митов.

ГЕРБ-СДС приканиха на митинг всички български жители, които държат на демократичните полезности, и оповестиха, че от през днешния ден, всеки ден, парламентарната група, със всички законови средства, ще работи за предварителни парламентарни избори, които са единственият излаз от " основаната задънена обстановка ".

" Снощи беше осъществено нападение против българската народна власт, беше изработен опит да бъде опустошен един от базовите консенсуси в българското общество - за отвод от политиечско принуждение ", сподели Митов.

Остър спор при започване на пленарното съвещание докара до напрежение и вербален конфликт , който прерасна и до физическо сдърпване сред депутатите пред трибуната. Не се стигна до пердах, така като председателят на Народното събрание Никола Минчев съумя да успокои пристрастеностите и по-късно даде отмора от 10 минути. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР