Кабинетът “Янев” освободи в сряда Атанас Темелков от длъжността председател

...
Кабинетът “Янев” освободи в сряда Атанас Темелков от длъжността председател
Коментари Харесай

Красимир Симонски поема държавна агенция “Електронно управление”

Кабинетът “Янев” освободи в сряда Атанас Темелков от длъжността ръководител на държавна организация “Електронно управление” и назначи на този пост Красимир Симонски, оповестиха от държавната пресслужба.
Темелков е освободен предварително по негово искане.

Симонски е инженер по компетентност “Изчислителна техника” от Техническия университет-София. Доктор е на науките на Българска академия на науките. От 1991 година до 2002 година е заемал длъжността шеф компютри и връзки в Американския университет в Благоевград. В интервала 2007 година – 2009 година е бил заместник-председател на Държавната организация за осведомителни технологии и известия с сектор “Информационни технологии”.

От началото на 2013 година е изпълнителен шеф на Изпълнителна организация “Електронни съобщителни мрежи и осведомителни системи” до назначението му за заместник-председател на новосъздадената държавна организация “Електронно управление”.
 Полезна ли ви беше тази публикация? Ще се радваме, в случай че подкрепите електронното издание Mediapool.bg, с цел да може и отсега нататък да разчитате на самостоятелна, професионална и почтена осведомително - аналитична медия.
Абонирайте се за най-важните вести, разбори и мнения на събития от деня. Бюлетинът се изпраща до електронния Ви адрес всеки ден в 18:00 час
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР