Кабинетът ще обсъдим с Мария Габриел, ще отидем при парламентарните

...
Кабинетът ще обсъдим с Мария Габриел, ще отидем при парламентарните
Коментари Харесай

Премиерът: Критиките към министрите са несправедливи, включително и тези от президентството

" Кабинетът ще обсъдим с Мария Габриел, ще отидем при парламентарните групи, ще обсъдим и с тях, това е естествен развой ".Това разяснява пред публицисти министър председателят Николай Денков, представен от. Той участва на представянето на първата платформа с изкуствен интелект BGGPT.

" Ние с Габриел ще имаме водещата роля в подготовката на състава на кабинета ", уточни още министър председателят. " Несправедливи са рецензиите, в това число и от президентството, тези хора работят за страната и в случай че непрестанно ги натискаме в избрана посока, им пречим да си свършат работата. Наличието на рецензия към някой министърне значи, че той би трябвало да бъде сменян ", акцентира Денков.

По проблема със взетите за заложници наши моряци, министър председателят сподели, че няма нещо тревожно.Той уточни, че със случаите се занимава Ситуационният център в Министерството на външните работи (МВнР). " Има диалози с хутите през Министерство на външните работи, те се отнасят относително добре с капитана и помощник-капитана, които са там. Използват се благоприятни условия за ходатайство, изключително със случая с „ Галакси Лийдър “, сподели Денков.

По отношение на случая с кораба „ Руен “ министър председателят напомни, че става дума за пиратски рейд и въпросът е какъв брой ще е откупът. За момента няма нещо тревожно, добави Денков.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР