Кабинетът с имената на всички министри ще бъде готов на

...
Кабинетът с имената на всички министри ще бъде готов на
Коментари Харесай

Премиерът: Имената на нови министри - когато е готов целият пакет

Кабинетът с имената на всички министри ще бъде подготвен на 6 март, когато актуалното държавно управление подаде оставка. Това заяви във Варна министър-председателят акад. Николай Денков. Амбицията ни е на 6 март да имаме подготвен кабинет, който незабавно да бъде импортиран за разглеждане в Народното събрание, сподели Денков.

В околните дни министър председателят Николай Денков чака да стартират диалозите с вицепремиера Мария Габриел по отношение на състава на кабинета след ротацията. И разясни, че сега двамата „ оглеждат ” осъществяването на програмата, оповестяват от Нова ТВ.

Знам, че постоянно има няколко месеца нужни за един министър да влезе в работата и да усвои по какъв начин да работи с администрацията. Всяка промяна, изключително за по-кратки интервали, е много рискова, в случай че няма подготвен човек, който да поеме задачата, уточни министър-председателят.

„ Някои от министрите фактически се умориха от непрекъснатите нападки. В голямото мнозинство от случаите - не изключително обективни, постоянно и злонамерени. Проф. Христо Хинков сподели, че не желае да продължи. Всяка промяна е много рискова, в случай че няма подготвен човек ”, добави Денков.

Премиерът акцентира, че имената на новите министри ще бъдат оповестени, когато стане явен целият пакет. „ Амбицията е на 6 март, когато подадем оставката на актуалното държавно управление, да имаме подготвен кабинет, който незабавно да бъде импортиран за разглеждане в Народното събрание ”, сподели още той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР