каър Тото, youtubeТото започна да губи спонсорите си заради безумията

...
каър Тото, youtubeТото започна да губи спонсорите си заради безумията
Коментари Харесай

Тото започна да губи спонсорите си заради безумията на Тити Папазов

каър Тото, youtube

Тото стартира да губи спонсорите си поради безумията на Тити Папазов в подкаста на музиканта в ютуб.

Компанията за безалкохолни питиета Пепси и вносителят на уиски " Тюламор дю " прекратиха съдействието си с блогъра и музикант Йонислав Йотов - Тото, оповестиха от сдруженията.

Това се случва, откакто преди дни се разбра, че в епизод на известния му подкаст баскетболният треньор Константин Папазов - Тити съобщи, че преди години е подстригал принудително жена, тъй като му изневерила. Думите на Папазов провокираха лавина от отрицателни реакции в обществените мрежи, които с изключение на против него се насочиха и към Тото за това, че не е реагирал съответно на казаното.

По-късно Тото се извини, само че все пак, след докладване от консуматори, всички епизоди от известния подкаст в Youtube на Йонислав Йотов бяха свалени.

Ето и текста на позицията на PepsiCo:

„ Куадрант Бевъриджис “ АД – като публична бутилираща компания на продуктите на PepsiCo за България и уредник на акцията „ Предизвикателството на Pepsi ” декларира ясна позиция срещу насилието. Като обществено виновна компания ние по никакъв метод не поддържаме и сме срещу дейности, които водят до увреждане на човешкото достолепие и физическо здраве. Ние по никакъв метод няма да толерираме сходно отношение в обществото или даването на естрада на подобен вид държание, съобщи през днешния ден.бг.

На база гореизложеното ви уверяваме, че сме подхванали нужните следващи ограничения, свързани с прекратяване на колаборацията ни с господин Йонислав Йотов (ТОТО).

Преди дни и хотел във Велинград анулира ангжимент на Тотои даде обещание да върне парите за билетите, които феновете са закупили.

  " Тюламор Дю " също му обърнаха тил. В обществените медии от алкохолната марка написаха, че приключват партньорството си с Тото. Ето и позицията им:

" Ние слагаме в основата на своите полезности фамилията, уважението към личността и достолепието на всеки човек без значение от пол, раса, възраст, политически възгледи, етническа принадлежност и други Отстояваме неизменимите моралните правила, които са в отбрана на физическата, прочувствената и психическата цялост на всеки субект. Ето за какво, се отнасяме с изключителна отговорност и следваме правила за сигурност и ненасилие. Поради тази причина към дадения миг – Tullamore D.E.W. приключва партньорството си с Йонислав Йотов – Тото ".

Реакцията е  подтекста на случая с Дебора, която мъж е рязал с макетен нож, и по-късно подстригал.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР