К-1 легендите Николас Петас и Сам Греко пристигат у нас

...
К-1 легендите Николас Петас и Сам Греко пристигат у нас
Коментари Харесай

К-1 легендите Сам Греко и Николас Петас пристигат у нас за титаничните сблъсъци на SENSHI 12

К-1 легендите Николас Петас и Сам Греко идват у нас особено за титаничните конфликти на SENSHI 12 . Професионалната бойна галавечер се завръща с ново епично издание, в което състезатели от 20 страни ще премерят сили в 13 яростни дуела на кръг, който за пръв път ще бъде повдигнат на самия плаж на ресторант " Море " в курортния комплекс " Св. св. Константин и Елена " .

Грандиозният театър ще се организира на 9 юли , от 20:00 часа , а всички буйни фенове на бойните спортове, които желаят да се потопят напълно в ексцентричната и извънредно зареждаща духа и сетивата конюнктура, могат да го създадат, като закупят своите билети от мрежата на Eventim.bg .

" Синеокият самурай " Петас е датска киокушин каратека, някогашен кикбоксьор в тежка категория. Той се състезава в К-1 основно в годините от 1998 до 2007 година, като печели Гран При на Япония през 2001 година Въпреки че е висок към 178 см, Петас има впечатляващ жанр с извънредно мощни лоу-кикове.

Салваторе " Сам " Греко е един от най-известните бойци от киокушин школата. Австралиецът печели националната купа в тежка категория в пет следващи години. Фул-контакт каратеката е постоянен участник в Гран При конкуренциите на К-1 през 90-те години на предишния век.

По време на огромната бойна церемония Николас Петас и Сам Греко ще имат нелеката задача да реферират и разясняват оспорваните дуели на кръга на SENSHI 12 . Специално за новото издание на професионалната бойна галавечер у нас ще дойдат и холандски кикбокс величия - трикратните и четирикратни K-1 международни първенци в тежка категория Петер Артс , Семи Шилт и Ернесто Хуст , както и грандиозният първенец от веригата " K-1 Max " Алберт Краус .

Всеки, който желае да се допре до адреналина на SENSHI 12, може да го направи на място от плажа в Св. Св. Константин и Елена на 9 юли от 20 часа . Билети за бойната церемония ще бъдат пуснати за продажба напълно скоро.

Сблъсъкът на титаните ще се излъчва и онлайн по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в действително време за целия свят по американската телевизия FITE , Fight Box , на Senshi.com , Boec.bg , Boec.com и Kyokushin Karate News .

SENSHI се провежда със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец " , MAX Sport , " България Еър " и М Кар Груп - BMW дилър .

Медийни сътрудници на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM , националната телевизия Bulgaria ON AIR , американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE , Gol.bg , Topsport.bg , осведомителния портал Kyokushin Кarate News , Fighto.News , Novinata.bg .


 Сблъсъкът на титаните SENSHI с нова взривяваща бойна галавечер на 9 юли
Сблъсъкът на титаните SENSHI с нова взривяваща бойна галавечер на 9 юли

Бойният театър ще се организира на плажа пред ресторант „ Море “ в Св. Св. Константин и Елена
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР