Журналистката Светослава Рудолф разказа в предаването На кафе любопитни подробности

...
Журналистката Светослава Рудолф разказа в предаването На кафе любопитни подробности
Коментари Харесай

В прозрачна блузка и усмивка до ушите Светослава Рудолф разкри пикантни подробности за мъжа до себе си!

Журналистката Светослава Рудолф описа в предаването " На кафе " любопитни детайлности за мъжа до себе си. Тя признава, че това, което ги е свързало, са пристрастеността към моторите.

" Моторите ме срещнаха с него. Цяло лято с мотора и с другари обикаляхме разнообразни места. За мен това е тръпка от няколко години ", разкри Светослава Рудолф.

Рудолф не желае да разкрие името на индивида до себе си в името на общото им успокоение.

" В това общество няма условности като в тъй наречените хайлайф. Харесва ми метода, по който се обличат и не се усещам закована в непрекъснати рамки на обществото. Никой няма да те гледа по какъв начин ти е косата ", разкри още журналистката.


Както постоянно, някогашната госпожа Тадаръкова направи усещане с екстравагантната си визия. Водещата се бе накиприла в транспарантна бяла блузка, през която се виждаше сутиенът й. През цялото време Светослава не смъкна усмивката от лицето си, очевидно щастлива от връзката си.
Светослава Рудолф описа още, че тя и мъжът до нея са били на екскурзия в Черна гора, което дефинира като най-хубавото пътешестване от години насам.

" Радвам се, че генът ми не е отишъл на вятъра. Тя може да направи огромна кариера и доста пари на Запад ", описа журналистката за дребната й щерка, която е тръгнала по нейните стъпки в литературата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР