Журналистката Радина Червенова, която отново радва зрителите пред екраните в

...
Журналистката Радина Червенова, която отново радва зрителите пред екраните в
Коментари Харесай

Смут в bTV: Радина Червенова направи немислимото след рака

Журналистката Радина Червенова, която още веднъж радва феновете пред екраните в " Преди обед ", очевидно към този момент в действителност се е възстановила от здравословния пъкъл, през, който мина преди години. Червенова мина през най-страшната болест философски, без даже да се оплаче обществено.

Тв водещата обаче, очевидно към този момент е надалеч по-спокойна, тъй като прави нещо, което надали някой е очаквал да види тъкмо от нея, поради прекараното заболяване. Червенова още веднъж се е върнала към тютюнопушенето, както преди години.

Журналистката очевидно не може да се откаже от този нездравословен табиет. Тя даже постоянно е засичана да пуши в компанията на сътрудници пред постройката на малкия екран до НДК. Червенова пали цигари и в дома си, а фрагменти в обществените мрежи демонстрират, че до момента в който мъжът ѝ Коко Камеранов се вихри зад печката, тя му прави компания, пушейки до него.



Червенова бе хвърлила цигарите по гледище на лекарите, само че към днешна дата волята ѝ очевидно не е съумяла да устои. Припомняме, че през 2017-та тя се сблъска с рака на гърдата и също претърпя интервенция и лекуване,пише show.blitz.bg.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР