Журналистката Лияна Панделиева направи на пух и прах българите, които

...
Журналистката Лияна Панделиева направи на пух и прах българите, които
Коментари Харесай

Лияна Панделиева направи на пух и прах бедстващите заради отложен полет българи в Рим

Журналистката Лияна Панделиева направи на пух и прахуляк българите, които бедстват в Рим, откакто полетът им бе отсрочен поради мъгла. Според нея това си е чиста проба глезотия и сходни случаи стават всеки ден по целия свят, само че никой не им обръща чак такова внимание.

Ето какво написа тя на профила си във Facebook:
" Моля ви, но доста ви апелирам, покажете ми в коя друга страна всички вести се занимават с един отсрочен полет на самолетна компания?

Всеки ден в света се извършват към 120 хиляди полета в които пътуват сред 10 и 12 милиона пасажери! Отлагане на полети се случват по няколко хиляди пъти дневно в целия свят.
Но за нашите медии отсроченият полет е покруса! Хората бедстват на летище край Рим! Изнемогват! Те нямат пари за сандвич! Те нямат пари за телефон! Те нямат сили да седят на задниците си! Те са обезверени! Възрастни дами, тръгнали на бедняшка екскурзийка до Рим нямат какво да вършат и даже нямат роуминг на телефона, нищо, че роумингът е безвъзмезден! Деца са в директна витална заплаха - и те са обезверени!

Да си напомним, че извънредно закъсалите в Румъния българи чакаха някой на мига да измине до тях 400 км и да ги попита по какъв начин са - но персонално!
Българинчетата няма по какъв начин да знаят, че посолствата се намесват стремително, само че при всеобща евакуация, военни спорове и големи естествени катаклизми.
Какъв необикновен шанс, че през вчерашния ден всички влакове на БДЖ се движат по график, щото другояче колкото да щяха да намерят място в емисията за други вести! "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР