Журналистката Лили Тодорова загина при преход в Рила. Тя е

...
Журналистката Лили Тодорова загина при преход в Рила. Тя е
Коментари Харесай

Журналистката Лили Тодорова загина при преход в Рила

Журналистката Лили Тодорова почина при преход в Рила. Тя е туристката, която избавителната работа търси в продължение на четири дни в планината, след сигнал, че е изчезнала. Днес тялото й беше намерено в региона на Белия улей, до Рилския манастир, заяви Българска телеграфна агенция.

Лили Тодорова е дълготраен публицист в Българска телеграфна агенция - в началото като сътрудник в Пловдив и Пазарджик, а по-късно и в София. В годините преди 10 ноември 1989 година отхвърля да дава сведения за публичните настроения, които да послужат за конфиденциален бюлетин на Българска телеграфна агенция, и понася следствията за това. В края на 90-те години на предишния век беше основен редактор на редакция " Вътрешна информация " в организацията.

В последните години тя сътрудничеше на разнообразни издания. През 2016 - 2017 година беше част от екипа на " Дневник ".

Догодина й предстоеше да приключи докторантура в Богословския факултет, обвързвана с друга нейна пристрастеност - хоровото пеене и църковнославянската музика. Лили Тодорова бе и дълготраен доброволец в стационара за наркомани и алкохолици в Суходол, напомня Българска телеграфна агенция.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР