Журналистката Ева Веселинова е в сладко очакване. След като отсъствието

...
Журналистката Ева Веселинова е в сладко очакване. След като отсъствието
Коментари Харесай

Ева Веселинова бременна с близнаци

Журналистката Ева Веселинова е в сладко очакване. След като отсъствието й от панела на „ На кафе “ породи клюки, в този момент чаровната русокоска призна, че е бременна. Щастието й е двойно, защото се чака скоро тя да гушне близнаци.

„ Най-хубавият подарък тази година - към този момент понаедрял и завършен. Време е да споделя тази прелестна вест! Вълнувам се доста и съм щастлива, тъй като в мен бият три сърца. Животът ми постоянно е бил доста друг и невероятен. В него няма нищо инцидентно и ненужно. Когато съм имала, съм имала всичко. Когато съм нямала, съм нямала нищо! Живот на крайностите! Не познавам "златната среда ". Дори в ролята на майка не ми е отредено да съм елементарна, тъй като Бог ме благослови двойно. “, написа Веселинова в обществените мрежи.

Тя продължава да не издава обаче самоличността на бащата на бебетата. След като преди време жълти медии я свързаха с женен мъж, тя отхвърли спекулациите. "Не е женен, не е и продуцент, не е богат покровител. От 2 години сме дружно и не го укривам. Който ни познава, той знае за нас ", разяснява журналистката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР