Журналистката Десислава Павлова стана първият участник в новия сезон на

...
Журналистката Десислава Павлова стана първият участник в новия сезон на
Коментари Харесай

Десислава Павлова от „Фермата: На останалите не им хареса, че им казвам истината

Журналистката Десислава Павлова стана първият участник в новия сезон на „ Фермата “, който напусна след двубой. Тя загуби борбата с Теодора и към този момент си е у дома. Зрителите на bTV бяха поканени на посетители в дома ѝ, където тя показа какви са възприятията ѝ откакто напусна известната телевизионна игра.

Деси, която 13 години живее в Съединени американски щати, показа, че за нея селският живот е непознато преживяване. Благодарение на „ Фермата “ е имала опция да се сблъска със себе си и да провокира качествата си. И въпреки да загуби, е удовлетворена от играта си.

Тя обаче провокира и много неодобрение измежду останалите участници, които я дефинираха като „ Антипатриот “, „ парвеню “ и „ манипулатор “. Тези избрания не нервират Деси, която счита, че е влезнала в играта, с цел да играе избрана роля и се е справила добре.

„ Казах им нещата такива, каквито са и това не им хареса “, изясни тя.

Колкото до обвиняванията, че не е същински родолюбец, Деси показа, че съгласно нея патриотизмът не се показва в това да знаеш химна и да пееш национални песни. Според нея тя, като човек, който е живял в чужбина и се е върнал в България, е доста по-голям родолюбец от тези, които парадират с това.

За собствен любимец за продобиване на играта журналистката уточни Любо, с който имаха обтегнати връзки във „ Фермата “. Другият участник я упрекна, че е влезнала в играта единствено поради себе си, до момента в който той е желал да поддържа идеята на новия сезон – възобновяване на манастир „ Свети Архангел Михаил “.

Деси се надява Любо да завоюва, защото е заречен, че ще подари сумата от премията на манастира. И в случай че стигне до финала, Деси ще чака той да направи тъкмо това.

Още за новия сезон на " Фермата " може да прочетете на:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР