Журналистката Ани Цолова е избрала страхотно място, където да се

...
Журналистката Ани Цолова е избрала страхотно място, където да се
Коментари Харесай

Къде изчезна Ани Цолова?

Журналистката Ани Цолова е избрала ужасно място, където да се скрие откакто преди година и половина изчезна мистериозно от ефир и повече не се върна, оповестява Блиц.

Бившата водеща живее в китното село край София Долни Пасарел. Ексекранната половинка на Виктор Николаев се подвизава там със фамилията си, надалеч от хорските приказки.

Населеното място се намира на 30 км от София, навръх половината път сред столицата и Самоков. Пасарел е дестинация, където може да се практикуват голям брой занимания. БЛИЦ научи, че мъжът на Цолова е разпален ловджия и от известно време е член на ловната дружинка в селото. Миналата година даже Васил е гръмнал голям глиган в гората.

Китното селце се намира сред два планини - Лозенска и Плана. В непосредственост до него има езеро. Край Пасарел минава и най-дългата река в България Искър, а на 5-10 минути с кола от обитаемото място е язовир Искър.

Цолова сигурно има опцията да се любува на тези естествени благосъстояния и на спокойствието, което царува в покрайнината.

Припомняме, че през 2017 година Ани ненадейно бе свалена от ефира на Нова телевизия, където беше водеща на утринния блок " Здравей България " дружно с Виктор Николаев.

Първоначално се шушукаше, че някогашният кадър на bTV ще стартира работа в ново, развлекателно предаване по същата медия, само че това не се случи. През октомври месец предходната година Цолова най-накрая проговори и разкри, че знае за какво не й е тръгнало предаването и че през февруари същата година е прекратила контракта си с малкия екран по взаимно единодушие.

В момента Цолова работи по нов план.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР