Журналистка от Флагман е годеница на един от загиналите полицаи

...
Журналистка от Флагман е годеница на един от загиналите полицаи
Коментари Харесай

Трагедията е огромна: Журналистка от известна медия е годеница на единия от загиналите полицаи при ада в Бургас 


Журналистка от " Флагман " е избраница на един от починалите служители на реда при гонка с мигранти. Това съобщи основната редакторка на осведомителния уебсайт Катя Касабова в ефира на bTV.

Става дума за Светлозара Кидерова, жена на Йордан Илиев от Първо районно управление (на МВР). Двамата в действителност живеели на фамилни начала.

На въпрос чула ли се е към този момент със Светлозара, основната редакторка на " Флагман " съобщи: " Невъзможно е да я чуя, тя е в потрес и е долу. Чудих се за какво тя не е на произшествието и не предава безусловно нищо. Затова аз се намирам тук ", сподели тя.

" Атанас Градев и Йордан Илиев са починали. Йордан към този момент живееше със Зара и добре го познавам ", сподели тя.

" Автобусът безусловно е морга. Вижте по какъв начин наподобява. Той е карал със скорост, с която е унищожил двете здания. Вижте по какъв начин е пометена полицейската кола ", добави Касабова.

" За първи път виждам, че измежду бегълците има доста дами и дребни деца, има даже 4-5 годишни. Те са били натикани в багажното поделение, само че Слава Богу не са тежко потърпевши ", съобщи тя.

" Въпросът е политически, мигранти нямаше в избран интервал, когато тази страна се управляваше от различен човек ", сподели ощя Касабова и добави, че това няма по какъв начин да е прикрито.

" Тук освен ври, само че към този момент е задоволително застрашително като размери. Мигрантите даже убиха с нож едно полицейско куче ", посочи тя.

" Трагичното е, че почина служител на реда, който бе образец за останалите, имаше проекти за животса си, искаше да пораства в системата и да покаже качества. Той спортуваше непрестанно, обучаваше се. Той се впусна в това гонене, с цел да покаже качествата си. Още не е навършил 30 година ", заключи Касабова.

null
Загиналият Йордан Илиев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР