Журналисти откриха странни реклами в уебсайтовете на Министерството на социалните

...
Журналисти откриха странни реклами в уебсайтовете на Министерството на социалните
Коментари Харесай

На уебсайтовете на министерства откриха реклама за проститутки и „най-добро порно“ СНИМКА 18+

Журналисти откриха странни реклами в уебсайтовете на Министерството на обществените връзки и Министерството на образованието на Саратовска област в Русия. На едната се популяризираха услугите на проститутки, на другата - интимни играчки, пишат локални медии.



Уебсайтовете на районните министерства са ситуирани на платформата saratov.gov.ru, която принадлежи на държавното управление на Саратовска област. На страницата на първия отдел има реклама „ Къде да намерим продажница “, както и „ най-хубавото порно “.

На уеб страницата на Министерството на образованието публицистите откриха реклама с линк към секс шоп. В същото време в заглавието на уеб страницата, ситуиран над него, виси откъс от губернатора Валери Радаев „ Зависи от учителите каква ще бъде страната ни на следващия ден. “

Съдейки по скрийншотите, наличието, нетипично за отделите, беше оповестено в секцията „ Форум “. Освен това на страницата на Министерството на обществените връзки има известие за модерирането на всички известия. Тоест те се разгласяват единствено след инспекция и утвърждение от администрацията на уеб страницата.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР