Журналистът Явор Дачков написа интересен коментар за смъртта на Евгений

...
Журналистът Явор Дачков написа интересен коментар за смъртта на Евгений
Коментари Харесай

Явор Дачков за убийството на Пригожин и още 9 души: Путин забавя, но не забравя

Журналистът Явор Дачков написа забавен коментар за гибелта на Евгений Пригожин. Той е умрял дружно с още 9 души на борда на частен аероплан, който падна в Тверска област.

" Путин забавя, само че не не помни ", написа Дачков.

Думите му провокираха лавина от мнения, тъй като напрактика Дачков по този начин приписва убийството на Пригожин на съветския президент и по едно и също време с това го обожествява.

" Понеже знам че си набожен човек или най-малко създаваш такова усещане, внимавай с тези поговорки, тъй като изразът засяга Друг, който забавя, само че не не помни.

Това, че си обожествил за себе си един трагичен комплексар, върл безбожник, кагебист е някак си тъпо, не мислиш ли? ", написа почитател на Дачков.

Дачков обаче отвръща:

" Не съм обожествил никого. Путин работи рационално и приказва рационално към този момент. Не виждам различен на международната политическа сцена като него. Да вдигаш протест по време на война е самоубийство. Нокога не съм бил почитател на Пригожин и съм го писал. Той е належащо зло, което изигра ролята си в отбрана на родината си. Впрочем - всички американски президенти в последните 15 години избиват почтени дами и деца в близкия Изток с дронове като се целят в терористи. Властта е това. Не до харесване или не харесване, а действителност. "

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР