Журналистът Венелин Петков и бившата му приятелка и колежка Гена

...
Журналистът Венелин Петков и бившата му приятелка и колежка Гена
Коментари Харесай

Венелин Петков и Гена Трайкова пак се събраха

Журналистът Венелин Петков и някогашната му другарка и колежка Гена Трайкова още веднъж са дружно, написа „ Галерия “.

Но не като двойка, а като сътрудници в УНСС. Двамата стартират да преподават на студентите от магистърската стратегия по „ Мултимедийна публицистика " в УНСС от есента.

Това е първата им взаимна активност, откакто години наред те ръководеха новините в Би Ти Ви.

Венелин беше шеф на „ Новини и настоящи излъчвания ", а Гена техен основен редактор и неговата дясна ръка.

След като Петков беше освободен от работата си преди три години, в символ на взаимност с него се махна и Гена Трайкова. Сега и двамата са щастливи да работят още веднъж дружно.

Венелин другояче работи като даскал в частно столично учебно заведение, където преподава единствено на британски. Петков обича да споделя с възпитаниците си, че преди да замине да следва в Съединени американски щати, е работил като преводач, преподавател и носач на краставици, само че когато шансът го води в интернационалния отдел на Българска телеграфна агенция, схваща, че единственото, с което е желал да се занимава, е публицистиката. След 20 години стаж в bTV Петков без заменен от новите притежатели на медията с сътрудника му и негов някогашен зависещ Антон Хекимян.

Петков дълго време живееше с колежката си Гена Трайкова. Искрите сред тях пламнаха по времето, когато двамата бяха водещи на новините. Публична Тайна е, че на нея Венелин Петков дължи кариерата си в bTV, тъй като тя е тази, която го вкара в новините. Връзката сред тях завърши, откакто синеоката тв водеща залюби музиканта Лъчо от група Хиподил. След разлъка си Гена и Венелин съумяха да запазят положителни колегиални връзки. След това за малко Петков се хвърли в обятията на водещата на късната емисия Новини Поли Гергушева, само че нещата не се получиха.

С някогашната си половинка Николета Маданска стават гаджета преди шест години. Двамата обаче постоянно са държали любовта си надалеч любопитните хорски погледи и избягваха да показват усещат си в малкия екран, въпреки че всички знаеха за интимните им връзките. Двойката нееднократно се е разделяла, само че любовта им е победила и те още веднъж са се събирали. С днешна дата не живеят под един покрив, само че си поделят грижата за двете си момчета.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР