Журналистът Тед Торнхил показа как изглежда най-невероятният полет до Абу

...
Журналистът Тед Торнхил показа как изглежда най-невероятният полет до Абу
Коментари Харесай

Лукс в небето: как изглежда полет до Абу Даби за £5000 СНИМКИ

Журналистът Тед Торнхил сподели по какъв начин наподобява най-невероятният полет до Абу Даби в апартамент на борда на Etihad A380. А също и по какъв начин наподобява бизнес класата на самолетната компания на ОАЕ. Апартаментът, наименуван The Residence, заема място 1A и се намира в самата предница на горната палуба на A380. 

Резиденцията разполага с обособена всекидневна, душ и тоалетна и обособена двойна спалня, пише Daily Mail. Освен това има забележителни VIP добавки за милионерите, които употребяват пакета най-често.

Проектирана от основаната в Лондон Acumen Design Associates, резиденцията е място 1A на Etihad A380. И полетът стартира от Терминал 4 на летище Хийтроу, където пасажерът има достъп до първокласен прикрит VIP салон.


 първокласен аероплан, Абу Даби Двойно легло в апартамент Снимка: Тед Торнхил
Има първокласен диван, тв приемник, дребна кухня и сервиз за един човек. А също и персонален иконом, който носи горещо вкусно кафе и сладкиши, а Аарон, различен обаятелен чиновник на Etihad, взема пасажера, с цел да го води до „ Резиденцията “.
 чакалня, Абу Даби Чакалня за VIP клиенти Снимка: Тед Торнхил
Щастливият собственик на билет за £5000 може да се срещне с капитана и първия офицер на самолета.

Може да изпие и чаша розово шампанско Billecart-Salmon. 



А банята е с тоалетни такъми Acqua di Parma.



Банята разполага и с душ, а пасажерите в Residence могат да се насладят на топла вода за пет минути по време на полета.

Зад банята има спалня с двойно легло, което може да се затвори с бариера. Осигурени са и пижами за отмора на пасажерите по време на седемчасовия полет до Абу Даби.

Резиденцията разполага с два прозореца, всеки с две щори - едната филтрира слънчевата светлина, другата я блокира - които могат да бъдат спуснати благодарение на бутоните във формата на стрелка под тях. А личният състав обезпечава най-високо равнище на комфорт.
 разкош, аероплан, Абу Даби Тед Торнхил във всекидневната на Residence Suite Снимка: Тед Торнхил
Веднага откакто самолетът набере височина, на пасажера се сервира обяд. И е по-добре, в сравнение с в първокласен ресторант. Като предястие се сервира сочна опашка от омар с резени портокал и грейпфрут. След това - пилешки гърди с хрупкави натрошени и пасирани агнешки гърди, а за десерт - карамелен пудинг.


След като се разхождате през салона на първа и бизнес класа, където богатите пасажери могат да се провиснал на полукръгли банкети с висока облегалка и да се насладят на питиета. Ако богат пасажер желае да показа комфорта на „ Резиденцията “ с някого, той ще би трябвало да заплати в допълнение $2000. 
Журналистът се върна в Лондон в бизнес класа. Това, несъмнено, не е персонален апартамент на борда на аероплан, само че също по този начин е доста комфортно преживяване. На пасажерите се сервират гурме ястия, снабдени са с козметичен комплект в брандирана чанта на Etihad, а самата седалка може да бъде отделена с бариера, завършваща в самобитен „ пашкул “.

Билетите за бизнес класа от Хийтроу до Абу Даби за връщане стартират от £3499 ($4462), еднопосочни от £2330 ($2971).
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР