Журналистът от The Mirror Дейвид Мадок потвърди, че феновете на

...
Журналистът от The Mirror Дейвид Мадок потвърди, че феновете на
Коментари Харесай

Журналист вярва, че Ливърпул взима две големи имена

Журналистът от The Mirror Дейвид Мадок удостовери, че почитателите на Ливърпул може да чакат огромен трансфер през зимния трансферен прозорец. Мадок приказва пред арабска медия, където разкри, че се чака огромно име да дебаркира на „ Анфийлд” през януари месец.

Редакторът от британското издание призна, че европейския футболен първенец ще вземе състезател сред 19 и 24-годишна възраст, което обаче ще коства на Ливърпул много пари. Той също по този начин призна, че се чака огромно име да дебаркира край Мърсисайд и през идното лято.

„ Очаквайте ново попълнение. Вярвам, че ще дойдат няколко огромни играчи в Ливърпул, може би един през зимата и различен през лятото. Те ще бъдат с прецизен критерии – сред 19 и 24 години и с капацитет, който може да става все по-голям. Също по този начин ще костват и доста пари”, призна редакторът.

„ Червените” са спрягани за трансфер с офанзивния футболист на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо, а някогашният футболист Йан Ааге Фьортоф удостовери по-рано през седмицата, че Ливърпул е любимец за подписа на британския национал през януари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР