Журналистът от BIRD.BG Димитър Стоянов е арестуван за 24 часа

...
Журналистът от BIRD.BG Димитър Стоянов е арестуван за 24 часа
Коментари Харесай

Арестуваха журналиста Димитър Стоянов, заплашил данъчен с оръжие

Журналистът от BIRD.BG Димитър Стоянов е задържан за 24 часа откакто заплашил с оръжие различен мъж на улицата в София. Заплашеният е чиновник на Националната организация за приходите. Ще се обяснява дали оръжието е законно. От Министерство на вътрешните работи потвърдиха за ареста.

Версията на Стоянов е по-различна от тази на полицията. Журналистът разгласява селфи, с което сподели рани по главата си. И акцентира, че е бил ударен, до момента в който пазарувал.

" Дори и когато си пазаруваш добродушно, постоянно се намира някой дръвник, който да те нападне, тъй като пазаруваш от магазин, който той не харесва. Ако не се уплашиш, ще избяга и след това ще те нападне в тил, ще те издере като гневна жена и ще изясни по какъв начин ще те убие. А ти даже нямаш концепция от къде ти е пристигнало. Още се чудя провокация ли е или глупак ", написа Димитър Стоянов в профила си във Фейсбук.

Тази заран от Министерство на вътрешните работи разпространиха фрагменти от охранителни камери от момента, в който Димитър Стоянов вади оръжие и заплашва служителя на Национална агенция за приходите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР