Журналистът Мария Касимова-Моасе ще разкаже на Алекс Сърчаджиева за ужаса,

...
Журналистът Мария Касимова-Моасе ще разкаже на Алекс Сърчаджиева за ужаса,
Коментари Харесай

Журналистката Мария Касимова-Моасе проговори за преживяно насилие вкъщи

Журналистът Мария Касимова-Моасе ще опише на Алекс Сърчаджиева за ужаса, претърпян по време на своя първи брак, тази събота, 10 декември от 17 часа. Предаването на bTV „ Животът по автентичен случай “ ще върне една мощна и смела жена в годините, когато е била най-слаба и беззащитна, съобщи " Марица ". 

Мария ще показа по какъв начин с две дребни деца е съумяла да пребори страха и да постави завършек на систематичното домашното физическо и психическо принуждение, на което е била подложена. Екипът на предаването ще надникне и в нейния настоящ дом – същинско царство на любовта и уважението, пропито с международен дух.

В рубриката „ Моето нова Аз “ феновете ще се срещнат и с Ирена – дама, претърпяла загубата на детето си. Дама, която желае да се измъкне от най-черния пъкъл и да направи нещо за себе си. Дама, която желае да разбие рутината на всекидневието, което непрекъснато я връща към най-голямата ѝ загуба. Специалистите от клиниката ще създадат всичко допустимо да ѝ вдъхнат сили и предпочитание да продължи напред.

В класацията „ Топ 10 “ тази събота ще звучат супер български шлагери. Иво Аръков е подбрал 10 топ песни, които са написани по безусловно действителни случки и ще излеят в ефира цялостна палитра от страсти, усеща и невероятни прекарвания.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР