Журналистът Илхан Андай заяви пред NOVA, че срещата, която по неофициална информация

...
Журналистът Илхан Андай заяви пред NOVA, че срещата, която по неофициална информация
Коментари Харесай

Илхан Андай: Срещата между Доган и Пеевски вероятно няма да се състои

Журналистът Илхан Андай заяви пред NOVA, че срещата, която по неофициална информация би трябвало да се случи през днешния ден, между почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган и ръководителят на Движението Делян Пеевски, няма да се случи най-вероятно.

„ Тази среща, която е била планувана сред двамата водачи, и едвам по-късно е насрочена срещата с тези 17 депутати, евентуално няма да се състои. Защото не се случи това гръмкото, което беше обявено от хора като Рамадан Аталай ”, уточни той.

„ Случващото се в ДПС през последните дни не е дневния ред на електората, на тези близо 400 хиляди, дали своят вот на 9 юни за партията. Тези хора желаеха при започване на юли България да има постоянно държавно управление. Вместо да унищожава стената сред елита на партията и гласоподавателите, в Движение за права и свободи последните дни наподобява, че те надграждат този дувар с нов ред тухли ”, изясни журналистът.

„ В събота говорещите, от името на Ахмед Доган, дадоха поръчка, че и тези 17 национални представители вече желаят държавно управление. Сиреч почетният ръководител дава обратно и се равнява по дневния ред на гласоподавателя. Можем да заключим, че и доктор Ахмед Доган и Делян Пеевски са удовлетворени ”, означи Андай.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР