Журналистът Георги Тошев, който само преди 2 месеца силно разкритикува

...
Журналистът Георги Тошев, който само преди 2 месеца силно разкритикува
Коментари Харесай

Форбс обяви Георги Тошев за по-велик от Лили Иванова

Журналистът Георги Тошев, който единствено преди 2 месеца мощно разкритикува Лили Иванова след концерта й в Античния спектакъл в Пловдив и загатна, че е време да постави завършек на кариерата си, е по-голяма звезда от естрадната примадона.

Така излиза съгласно класацията на българското издание на сп. " Форбс " за 70-те най-големи звезди в шоубизнеса, за което към този момент писахме и в което място намират и Галена и Азис. Тошев е подложен на 14-а позиция в листата на икономическото издание по значителност и въздействие в родния шоубизнес, до момента в който Лили Иванова е чак на 28-о място..

Според уточнението на българския " Форбс ", класацията е направена " по прецизна методология, която се ползва към този момент 20 години ". Измерени са триумфите от октомври 2020 година до октомври 2021 година При правенето на класацията " Топ 70 на българските звезди " са взимани под внимание, " триумф в тяхната област и съответни достижения през миналата година ".

Посочено е, че предходната година Георги Тошев е издал книгата " Тя, Цветана Манева ", само че не е конкретизирано, че е издал и още една биография - на Богдана Карадочева и Стефан Димитров; не е маркирано и присъединяване му в подготовката на огромния концерт на Соня Йончева пред храм-паметника " Св. Александър Невски " в София. Аргументите Лили Иванова да е толкоз обратно в класацията - чак на 28-о място, по никакъв начин не са безапелационни: била отсрочила някои концерти от турнето си поради пандемията, написа Hotnews.bg
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР