Журито отличи на първо място отбора TakeOff от Унгария [Wizz

...
Журито отличи на първо място отбора TakeOff от Унгария [Wizz
Коментари Харесай

Кои са победителите в бизнес състезанието за студенти на Wizz Air

Журито отличи преди всичко тима TakeOff от Унгария

[Wizz Air] Още по тематиката
Стартъпи в областта на опазването на здравето могат да аплайват в InnoStars Awards

Одобрените компании ще получат безплатно финансиране от 8 хиляди евро
10 май 2018
Започват номинациите за най-хубавите стартъпи в България и района

Победителите ще могат да вземат участие на интернационалния край на CESAwards
7 май 2018 За втора поредна година нискотарифната самолетна компания Wizz Air даде опция на възпитаници и студенти да вземат участие в интернационалната конкуренция Wizz Youth Challenge. В нея се включиха участници от цяла Европа, в това число и от България, които трябваше да показват решение на бизнес проблем от сферата на авиацията, заложен от компанията. Тази година предизвикването беше да се развие концепция в посока преобразяване на Wizz Air в най-предпочитаната нискотарифна туристическа компания на бъдещето, като извърнат изключително внимание на подобряването на прекарването за клиентите на компанията.

В края на март всички регистрирани участници получиха своите задания и разполагаха с 20 дни, с цел да показват решенията си. Общо екипи от над 170 университета в 31 разнообразни страни се включиха в състезанието и показаха 200 плана. Най-добрите 24 от тях, измежду които имаше и български студенти, показаха разработките си пред експертно жури в Будапеща, формирано от авиационни специалисти от самолетната компания. От тях бяха избрани 8 плана, които се състезаваха на огромния край и показаха разработките си онлайн пред аудитория.

Журито отличи преди всичко тима TakeOff от Унгария, формиран от студенти от унгарския университет " Корвинус ", компетентност " Бизнес IT и интернационалните бизнес връзки ". " Те показаха новаторско софтуерно решение, което съответствува чудесно със тактиката на Wizz Air, в основата на която са потребителски насоченият метод и обезпечаване на най-ниските цени ", разясниха пред " Капитал " от Wizz Air. Екипът на TakeOff завоюва и огромната премия на авиопревозвача, а точно безкрайно пътешестване за една година.

" Беше наслаждение да се срещнем с вдъхновяващите и стимулирани хора от другите екипи и да получим скъпа противоположна връзка от управлението на Wizz Air, която несъмнено имаше огромно въздействие върху нас. Нямаме самообладание да използваме премията и да пътуваме из цяла Европа с Wizz Air, като се надяваме, че нашето съдействие с компанията ще продължи и в бъдеще ", разясниха за медиите спечелилите във второто издание на Wizz Youth Challenge. Подгласници в надпреварата тази година останаха тимовете от Дания, Англия, Израел, Словения и Украйна.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР