Журито на конкурса Дигитални новатори в образованието определи 12-те учители,

...
Журито на конкурса Дигитални новатори в образованието определи 12-те учители,
Коментари Харесай

Дигитални новатори в образованието определи 12-те учители, които ще отличи

Журито на състезанието " Дигитални новатори в образованието " дефинира 12-те учители, които ще отличи

Имената им ще бъдат оповестени на публична гала в ТехноМеджикЛенд

12 учители - цифрови новатори в образованието ще бъдат отличени в състезанието на  БАИТ за 2022 година и ще получат своите грамоти на публична гала.

На съвещание на журито, което включва членовете на Управителния и Контролния препоръки на БАИТ, бяха избрани преподавателите, които се класират от първо до трето място в 4-те категории на състезанието " Дигитални новатори в образованието ".

           Имената на отличените ще бъдат оповестени на публична гала в ТехноМеджикЛенд на 29.06.2022 година от 13.00 ч.

Общият брой кандидатури, които бяха подадени тази година, е 91. Отново най-вече учители аплайваха в категорията Интерактивност при преподаването – 38. За категориите Технологични нововъведения – 23 преподаватели, Практическа устременост на преподаването по осведомителни технологии – 9, Мултиплициране на новаторските образователни решения – 21.

По традиция се резервира наклонността от предходните две издания на състезанието общо кандидатурите на учители от страната да са повече от тези от София. 

Най-много поръчки има от София, Бургас, Пловдив, Русе и Варна. Кандидатури постъпиха и от Видин, Димитровград, Добрич, Нова Загора, Перник. Заявки има също от Пазарджик, Плевен, Радомир, Разград, Шумен и Стара Загора.

Активност в другите категории означават и учители от по-малките обитаеми места като  Кнежа, Севлиево, Сопот, Раковски, както и от няколко села: с. Крепост, Димитровград; с. Желю Войвода, Сливен; с. Драгиново, Велинград.

Учителите, спечелили първо място във всяка от четирите категории, ще получат ваучер за гратис посещаване на ТехноМеджикЛенд с учениците им.

Кампанията и церемонията по награждаването се организират под патронажа на Министъра на образованието и науката.

Спонсори:

ТехноЛогика, Акронис България, Кейсием, VMware България, Дейта плюс, Модис България, Училищна Телерик Академия

Източник: uchiteli.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР