Жрецът на Многоликия бог в култовата сага на HBO Игра

...
Жрецът на Многоликия бог в култовата сага на HBO Игра
Коментари Харесай

Голяма звезда от Игра на тронове идва в България 

Жрецът на Многоликия господ в паметната сага на HBO " Игра на тронове “, изигран от Том Влашиха, идва у нас. 

Феновете ще го видят онлайн в границите на тазгодишното издание на фестивала " Анивенчър Комик Кон “. Той ще се организира на 8 и 9 юли. 

На родна земя ще забележим и артистът Виктор Доробанту, изравен зад атрактивния облик на " Нещото “, който служи правилно като асистент на семейство Адамс в хитовия сериал на Netflix - " Уендзи “.

Затвор

Героят на Том Влашиха се трансформира в един от обичаните герои на милионите почитатели на поредицата. През юли немският артист ще дойде в София за второто си присъединяване в " Анивенчър “, където посетителите ще имат опцията освен да го видят и да получат подпис, само че и да схванат повече за мистерията зад облиците на Жакен Х‘Гар и на Енцо (Дмитрий Антонов) в сериала " Странни неща “. В четвъртия сезон Том Влашиха се превъплъщава в руски надзорник в затвор, ситуиран във военно оборудване в Камчатка – персонаж, който бързо го трансформира в известен нов воин, а сезонът с негово присъединяване счупи върха за премиерен уикенд в историята на Netflix с повече от 287 милиона часа гледаемост. 

Костюм

Вторият разгласен посетител - Виктор Доробанту, e значима част от най-актуалния сериал сега. Под управлението на великия Тим Бъртън " Уендзи “ е поредицата, която съумя да надмине предходния връх на " Странни неща “ и зае първо място в най-популярните англоезични сериали с невероятните 341,2 млн. часа гледаемост още след първата си премиерна седмица през ноември. Най-близкият другар на основната героиня Уенсди (Джена Ортега), дъщерята на Мортиша и Гомез Адамс, е емблематичната ръка, известна като " Нещото “. За изненада на всички почитатели тя не е анимационно създание или компютърно генериран облик. Зад облика на ръката в действителност стои румънският вълшебник Виктор Доробанту, разкават от Телеграф. Често той прекарва часове в подготовка и напасване към всевъзможни позиции на снимачната площадка – с главата надолу, под пода, даже прикрит в стените, а за самите подиуми носи специфичен наследник костюм, който оказва помощ на екипа да обработва облика след това. Атрактивният развой по основаването на облика на " Нещото “ се трансформира в сензация в интернет пространството, а срещата на Виктор Доробанту с почитателите безспорно ще е завладяваща част от фестивала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР