Жребият за основната схема на тазгодишното издание на турнира по

...
Жребият за основната схема на тазгодишното издание на турнира по
Коментари Харесай

Жребият за основната схема на Sofia Open 2022 ще бъде теглен в събота

Жребият за главната скица на тазгодишното издание на шампионата по тенис Sofia Open ще бъде теглен на 24 септември (събота) в 14:00 часа в зала " Арена Армеец ", където от 25 септември до 2 октомври ще се организира седмото издание на конкуренцията от категория АТП 250 в българската столица.

Представителите на медиите, получили утвърждение на поръчките си за акредитации, могат да ги получат против показване на документ за самоличност/журналистическа карта от Акредитационния център на " Арена Армеец " на вход С0 след 13:00 часа, директно преди жребия. Другите благоприятни условия за приемане на утвърдените акредитации от Акредитационния център са от 25 септември до 27 септември от 10:00 до 19:00 часа.

Жребият на 24 септември ще се организира в залата за конференции в " Арена Армеец ", а в листата с участниците в главната скица са най-хубавият български тенисист Григор Димитров, както и получилите " уайлд кард " национали Димитър Кузманов и Александър Лазаров.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР