Жозе Моуриньо ще бъде новият треньор на Реал Мадрид, а

...
Жозе Моуриньо ще бъде новият треньор на Реал Мадрид, а
Коментари Харесай

Моуриньо се завръща в "Реал". Ще получава космическа заплата

Жозе Моуриньо ще бъде новият треньор на " Реал " Мадрид, а назначението му ще бъде оповестено до часове през днешния ден (11 март). Това твърди някогашният президент на испанския гранд Рамон Калдерон.

Според шефа на " белите " от 2006 до 2009 година, Специалния ще размени Сантяго Солари, като двете страни към този момент са се разбрали за изискванията по контракта. Причината за треньорската рокада е разочароващото показване на отбора в последните мачове. " Реал " загуби от " Барселона " с 0:3 вкъщи в реванша от полуфиналите на Купата на краля и отпадна от шампионата. В Шампионската лига пък отборът не съумя да прескочи осминафиналите, откакто пропиля преимущество от 2:1 в първия мач против " Аякс ", записвайки проваляне с 1:4 още веднъж на " Сантяго Бернабеу ".
Холандски пестник за " Реал " посред Мадрид, " Аякс " е на четвъртфинал (ВИДЕО) "Кралете " бяха детронирани след 1:4 на "Бернабеу "
Данните на Калдерон са, че при завръщането си в " Реал " Моуриньо ще взима и галактическа заплата от 17 млн. паунда на година. Договорът му пък ще е до края на сегашния сезон и за идващите 3. Тази сума ще направи Специалния най-добре платеният треньор в огромните европейски шампионати. В момента в тази ранглиста води мениджърът на " Манчестър Сити " Хосеп Гуардиола с годишна заплата от 15,3 млн. паунда.

" За сегашния президент Флорентино Перес, назначението на Моуриньо ще се трансформира в щит против недоволството на медиите, почитателите и играчите. Няма да му бъде елементарно в идващите 3 месеца ", предвеща Калдерон.

Жозе Моуриньо беше треньор на " Реал " в интервала 2010-2013 година С Кралския клуб той завоюва купа (2012 г.), Купа на краля (2011 г.) и Суперкупа на Испания (2012 г.). Той не съумя да завоюва огромен европейски трофей, като 3 пъти доближава с отбора до полуфинал на Шампионската лига.

За последно Моуриньо работи като управител на " Манчестър Юнайтед ". Той бе уволнен в средата на декември 2018 година поради слабите резултати.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР