Жозе Моуриньо остави приятен спомен у голяма част от феновете

...
Жозе Моуриньо остави приятен спомен у голяма част от феновете
Коментари Харесай

В Реал изобщо не мислят за Моуриньо

Жозе Моуриньо остави прелестен спомен у огромна част от почитателите на Реал (Мадрид). Това е нещо, което е отвън всякакво подозрение, само че от " кралския " клуб не са мислили за възможното му завръщане на аварийна пейка. Привързаността и уважението към неговата фигура са налице, само че опцията за връщане към предишното не е премисляна.

През последните дни се появиха информации, че португалецът може да се завърне на " Бернабеу ", само че такава алтернатива не е премисляна от шефовете на Реал.

Карло Анчелоти зависи от резултатите, с цел да продължи отпред на Реал Мадрид. Всяко проваляне значи появяването на клюки за вероятен заместител. Анчелоти го знае, Флорентино Перес също го знае, а останалите водачи на Реал Мадрид го одобряват просто като част от всекидневието си. Всяка седмица наклонността сочи в разнообразни направления. Този път бе ориентиран към Рим, по-точно към аварийна пейка на Рома, който съумя да отстрани Реал Сосиедад от Лига Европа с Жозе Моуриньо отпред.

Преди това бяха спрягани имената на Раул Гонсалес, Маурисио Почетино, Томас Тухел, Шаби Алонсо, само че към момента няма решение и няма да има до края на сезона. От друга страна ги има слуховете, че Карло Анчелоти ще поеме националния тим на Бразилия.
 От Реал към Йозил: Успех, скъпи Месут
От Реал към Йозил: Успех, скъпи Месут

Благодариха му
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР